Klar til bobler: Nordfyns Kommune gør sin entre på borger-til-borger portal

11.05.2017

Som den første kommune på Fyn giver Nordfyns Kommune nu sine borgere adgang til borger-til-borger-portalen boblberg.dk. Initiativet skal gøre det nemmere for kommunens borgere at finde sammen om sociale aktiviteter, fritidsinteresser og de gode borgeridéer.

IMAGE

Nordfyns Kommune åbner i dag for borger-til-borger portalen boblberg.dk. Dermed får kommunens borgere et smart værktøj, der gør dem i stand til at finde andre borgere, som de kan dele deres interesse med.

På Boblberg.dk kan brugeren oprette sit eget opslag - en boble - eller svare på andres opslag og på den måde finde en at dele en interesse med. Det kan også være en god idé, som man har tænkt over, og gerne vil føre ud i livet sammen med andre.

Formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Kurt Christensen siger:

"Det er først og fremmest borgernes portal. Borgerne bestemmer selv, hvad de vil bruge den til, naturligvis inden for de rammer, der nu er. Det gælder, hvad enten man er på udkig efter en cykelmakker, en trommeslager til bandet eller leder efter legekammerater til børnene. Vi håber, at borgerne tager portalen til hjertet og spreder en masse positive bobler."

Borgerdreven kommunikation virker

Initiativet ligger i direkte forlængelse af kommunens bosætningsstrategi, hvor Nordfyn i 2017 vil satse meget på at fastholde sine eksisterende borgere, fremfor at gennemføre dyre brandingkampagner.

"Vi tror meget på at gøre kommunen så attraktiv som muligt for de borgere, der allerede er her. På den måde får vi en masse borgere, der er glade og tilfredse - og hellere end gerne vil anbefale kommunen til venner og bekendte", siger udvalgsformand Kurt Christensen.

Ifølge Boblberg.dk har portalen over 20.000 brugere i alderen fra 14 til 89 år. Tjenesten samarbejder med 15 af landets kommuner, heriblandt nu også Nordfyns Kommune som den første på Fyn.

Allerede fra i dag kan borgere i Nordfyns Kommune gå ind på Boblberg.dk og oprette sig som bruger. Det kræver kun ganske få klik, og så kan man sende sin første boble ud i det nordfynske cyberspace.

Klik ind og opret en gratis bruger på www.boblberg.dk

Se en lille videointroduktion om Boblberg.dk:

IMAGE

Formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Kurt Christensen, mobil 21 81 11 65
Teamleder for Kultur og Fritid Anja Knudsen, mobil 29 64 32 29