Søndersø: Nordfyns Kommune køber posthus

24.05.2017

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune har besluttet at købe det tidligere posthus i Søndersø. Ejendommen ligger lige over for Søndersø Rådhus, og købet giver blandt andet kommunen mulighed for at samle det fælles ungeteam i Søndersø, ligesom Jobcentrets medarbejdere bliver samlet.

Klar til bobler: Nordfyns Kommune gør sin entre på borger-til-borger portal

11.05.2017

Som den første kommune på Fyn giver Nordfyns Kommune nu sine borgere adgang til borger-til-borger-portalen boblberg.dk. Initiativet skal gøre det nemmere for kommunens borgere at finde sammen om sociale aktiviteter, fritidsinteresser og de gode borgeridéer.

Skoleelever finder narkolager i Otterup

05.05.2017

Elever fra 3. klasse på Sletten Skole i Otterup fandt i går et større parti narko. Glasset blev fundet i et buskads på et grønt område over for skolen, hvor skolens elever leger i frikvartererne. Glasset var delvist nedgravet og indeholdt poser med et hvidt pulver.

Nordfyns Kommune ændrer brandingkurs

02.05.2017

Færre bosætningsannoncer og reklamespots. Større fokus på borgerdreven kommunikation. Og en målrettet indsats for at fastholde de borgere, der allerede bor i kommunen. Det er essensen i Nordfyns Kommunes brandingstrategi for 2017.