Nordfyn: Velfærdsalliance med DBU løfter sundheden

29.06.2017

Siden Nordfyns Kommune i november 2016 indgik en velfærdsalliance med DBU Fyn, har aftalen ført en lang række konkrete initiativer med sig. Initiativerne har været med til at løfte fodbolden og sundheden i Nordfyns Kommune.

Nordfyn: Fællesregulativ for vandløb godkendt

22.06.2017

Kommunalbestyrelsen i Nordfyns Kommune godkendte torsdag aften et nyt fællesregulativ for de nordfynske vandløb. Et regulativ, som både har været omstridt og længe undervejs.

Nordfyns Kommune rykker på erhvervsvenligheden

20.06.2017

Dansk Byggeri placerer Nordfyns Kommune som den anden bedste på Fyn i disciplinen erhvervsvenlighed, kun overgået af Middelfart Kommune. På landsplan indtager kommunen en plads som nr. 25 ud af landets 98 kommuner

Nyhedsindslag: Bredbånd vigtig for bosætningen

13.06.2017

Det meste af Nordfyn bliver over de kommende år dækket lynhurtigt internet, og det er et stort plus, når familier skal vælge bosætningssted. I indslaget besøger vi Poul Erik, som netop er flyttet ind i en landejendom i Krogsbølle sammen med sin hustru. Hurtigt bredbånd var et ufravigeligt krav for familien.