Endnu et godt år for Bogense Marina

11.08.2017

Bogense Marina kan igen i år fremlægge flotte overnatningstal for sommersæsonen. Tallene overrasker positivt, set i lyset af den kolde og regnfulde sommer.

 
 

På trods af det meget ustabile sommervejr har sommersæsonen tegnet rigtigt fint i Bogense Marina. Til dato i 2017 har marinaen haft 5330 gæsteovernatninger, mens tallet på samme tidspunkt sidste år lød på 5581. 

 

- Det er et meget tilfredsstillede resultat, set i lyset af vejret, der kan have afskrækket en del. Det ser ud til, at den gode udvikling i marinaen har bidt sig fast, og at vores gæster synes godt om de faciliteter, de møder i marinaen, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Franz Rohde.

 

Ny autocamperplads er populær

Noget af det, der har vakt genklang er en særlig plads for autocampere, som blev etableret i 2016. På nuværende tidspunkt har 121 autocampere overnattet på pladsen, mens man til sammenligning kun nåede op på 88 stk. i hele sidste år.

 

- Det tyder på. at kendskabet til, at vi nu også har den facilitet, har bredt sig. Gæsterne i marinaen nyder godt af de mange gode spisesteder, der efterhånden er på og omkring marinaen og det hyggelige havnemiljø, siger maritim leder Thomas Fløjborg-Lading.

 

Thomas Fløjborg-Lading peger desuden på, at marinaens udlånscykler bliver flittigt brugt, hvor turen ofte går til Gyldensteen Strand, Harritslevgård eller sågar helt ud til Glavendruplunden. Det gør, at de besøgende ofte bliver en dag ekstra, fordi de finder ud af, at de kan komme ud og se noget.

 

Marinaen i Bogense råder i øjeblikket over seks cykler, som de besøgende kan benytte gratis under deres ophold.

 
Kontaktinformation

Formand for Teknik- og Miljøudvalget Franz Rohde, 24 60 27 73

Maritim leder Thomas Fløjborg-Lading, mobil 24 60 27 14