Håndskreven invitation giver ministerbesøg

21.04.2017

Ældreminister Thyra Frank gæster mandag den 24. april den frivillige forening "Fredenbos Venner" på Nordfyn. Det er en personlig og håndskreven invitation fra foreningens formand, der har affødt ministerens besøg.

 
IMAGE
 

Invitationen blev sendt kort før jul med henvisning, at foreningen gerne ville vise ministeren den store glæde, der kan spredes ved at aktivere frivillige kræfter omkring et ældrecenters beboere og brugere.

 

"Alle steder klager folk, men ikke hos os. Vi vil gerne invitere dig på besøg hos os, så du kan se, at der faktisk er mange steder, hvor det bare går fantastisk", lyder det blandt andet i den håndskrevne invitation fra foreningens formand Gerda Hansen.

 

Ældreminister Thyra Frank har taget imod invitationen og glæder  sig til at besøge Fredensbocentret og møde beboerne, de ansatte og ikke mindst de frivillige på stedet.

"Det er meget vigtigt for mig at komme ud og opleve, hvordan det går ude på plejehjemmene rundt om i landet og se eksempler på, hvordan man arbejder på at skabe trygge og værdige rammer for tilværelsen for de ældre. Fredensbo Venner er et fantastisk eksempel på, hvordan også frivillige kræfter kan medvirke til at tilføre ekstra krydderi og livsglæde blandt ældre, der bor på plejehjem," siger hun.

 

Fredensbos Venner blev stiftet for ca. 10 år siden med det formål at gøre det lidt sjovere at være beboer og bruger på Fredensbocentret. Siden har den frivillige forening været meget aktiv og har gennemført en lang række aktiviteter for Fredenbocentrets beboere og brugere. Det har blandt andet været bankoarrangementer, gudstjenester, sangeftermiddage, julefrokoster mv.

 

Besøget finder sted mandag den 24. april kl. 14.45-15.45 på Fredensbocentret,
Vestergade 59
, 5471 Søndersø. Pressen er velkommen til at deltage.

 
Kontaktinformation

Formand for "Fredenbos Venner" Gerda Hansen, mobil 20 65 16 96