Efterlønsmodtagere får bedre muligheder for at arbejde frivilligt

28.04.2017

Nordfyns Kommune er nu klar med sit første frikommuneforsøg. Kommunalebestyrelsen har besluttet at indsende en ansøgning til Økonomi- og Indenrigsministeriet, som skal gøre det muligt for efterlønsmodtagere at arbejde frivilligt i op til 15 timer ugentligt i foreninger, frivillige organisationer og kommunale institutioner.

Håndskreven invitation giver ministerbesøg

21.04.2017

Ældreminister Thyra Frank gæster mandag den 24. april den frivillige forening "Fredenbos Venner" på Nordfyn. Det er en personlig og håndskreven invitation fra foreningens formand, der har affødt ministerens besøg.

Lokalområd går ind i SÆNK FARTEN kampagne

03.04.2017

Nordfyn: 9 nordfynske lokalråd er gået aktivt ind i SÆNK FARTEN kampagnen og er dermed med til at sikre, at kampagnen sætter ind, hvor problemerne er størst.

Virksomhederne på Nordfyn er godt tilfredse med den kommunale service

03.04.2017

De fleste virksomheder i Nordfyns Kommune er godt tilfredse med den service, de får hos kommunen. Det fremgår af en ny undersøgelse fra Dansk Erhvervsfremme.