Invitation: Det nyrenoverede Fredensbocenter indvies i Særslev

02.08.2018

Den gennemgribende renovering af Fredensbocentret i Særslev er færdig, og mandag den 20. august kl. 14.00 inviteres der til indvielse. Adresse: Vestergade 59, Særslev

Den samlede bevilling til ombygningen har været 5 mio. kr. plus en ekstrabevilling på 945.000 kr. til et nyt køkken. Ombygningen startede den 7. juli, hvor der blev lagt nyt tag på "laden". I den efterfølgende fase blev midterfløjen ombygget med etablering af nyt køkken i stueplan og et stort mødelokale på 1. salen.

Med ombygningen får den frivillige forening "Fredensbo Venner"  et helt nyt køkken at boltre sig i til deres mange arrangementer og aktiviteter for borgergruppen. Der er i forbindelse med ombygningen tillige etableret et system til automatisk brandalarmering.

Til indvielsen er der velkomst ved borgmester Morten Andersen og tale ved bl.a. formand for Social- og Sundhedsudvalget Mogens Christensen. Indvielsen er åben for alle interesserede, herunder også pressen.

Om Fredensbocentret

Fredensbo er kommunens nye centrale samling af funktioner tilknyttet psykiatriområdet.

På centret indrettes blandt andet:

• 4 akutpladser.
  • Faciliteter til gruppebaserede og individuelle tilbud til borgerne
  • Faciliteter til medarbejdere med udadgående funktioner

Borgmester Morten Andersen, 40 40 24 47
Formand for Social- og Sundhedsudvalget Mogens Christensen, 40 16 41 96