Indvielse af formidlings- og turistskilte

22.09.2017

Nordfyns Kommune er i gang med at forbedre formidlingen af natur, friluftsliv, kulturarv og lokalområder i hele kommunen. Derfor sættes der flotte formidlingsskilte op udvalgte steder på Nordfyn i løbet af 2017 og 2018.  I alt sættes der 20 store og 20 små skilte op, som alle fortæller om Nordfyns historie, kulturarv, friluftsmuligheder, natur, seværdigheder, sagn og myter.

Nordfyns Kommunes nye formidlingsskilte vil blive placeret på en række velvalgte steder rundt omkring i kommunen, bl.a. her ved Fuglsang Strand.

Nu begynder vi at sætte skiltene i jorden, og det vil vi gerne fejre.

PROGRAM:

13.30: Tale ved Kurt Christensen, formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget

13.45: Tale ved Per Olesen, direktør for Nordfyns Erhverv og Turisme

14.00: Afsløring af skiltet i Otterup - herefter sandwich, øl og vand.

Arrangementet slutter kl. 14.30

Formand for Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget Kurt Christensen, tlf. 21 81 11 65

Landdistriktskoordinator Hanne Bille, tlf. 64 82 80 98