Fionaparken/Poppelvej i Bogense: Første spadestik til rekreative anlæg

27.10.2017

Tirsdag den 14. november kl. 9.00 bliver det første spadestik taget til områdefornyelse Bogense.

Taler ved borgmester Morten Andersen og formand for Teknik- og Miljøudvalget Franz Rohde. Herefter tages første spadestik.

Fakta om projektet:

Område 3: Syd for hovedindgang

Det mest centrale sted ved skolen og samlingspunkt for alle. I skolegård ud for sundhedshus etableres motionstrappe, trampoliner samt træpæle med elementer. Ved udgravning bliver der udført en fortællertrappe, så det åbner hele området op og at selve hullet bliver en del af skolegårdens aktiviteter..

Område 4: Sydlig centrale skolegård

Sammenbindingen mellem skolen og parken ved Fionagrunden - et område, som skal sikre en sammenbinding af det nye boligområde og skolen, så der skabes en glidende overgang mellem områderne.

Her bliver der etableret et klatre/hoppe/hæng-ud-område med faldunderlag. Videre ned mod Poppelvej udføres der en rampe og trapper, som tager niveauspring og som kan bruges til flere forskellig aktiviteter eller blot siddeområder.

Ved nedre del mod Poppelvej bliver der etableret en multibane og en lille Pannabane.

Der bliver afskærmet mod poppevej med siddeelementer i træ.

Område 5: Indskoling nord for Poppelvej

Poppelvej får en bue på så der er mere plads foran trappe. Der opstilles betonplinte som afskærmning mod stien.

Legeområde for de mindste børn, indskolingen. Her etableres der en legeaktivitet på fliser.

Der afskærmes ned mod bakke med siddeelementer i træ.

Område 6: Legeområde

Et legeområde for de lidt mindre børn og børn i indskolingen. Området retter sig samtidig mod forældre med mindre børn, med bord og bænke, som forældre kan bruge, mens børnene leger.

Område 7: Aktivitetsområde

Et område i Fionapark med aktiviteter, der også retter sig mod voksne. Området har sammenhæng med område 4, hvor der etableres multibane. Området tænkes som roligt område, eventuelt med petanqebane og små hyggeområder med bord og bænke, samt blomster og træer.

Borgmester Morten Andersen, tlf. 40 40 24 47

Udvalgsformand Franz Rohde, tlf. 24 60 27 73