’Kør bil, når du kører bil’ - også på Nordfyn

18.09.2018

Nordfyns Kommune støtter op om Rådet for Sikker Trafiks nationale uopmærksomhedskampagne ’Kør bil, når du kører bil’.

Ca. hver 3. trafikulykke skyldes uopmærksomhed. Fra mandag den 17. september til søndag den 7. oktober gennemfører Rådet for Sikker Trafik derfor kampagnen ”Kør bil, når du kører bil”. Kampagnen sætter fokus på uopmærksomhed i trafikken.

Nordfyns Kommune støtter op om kampagnen på følgende måder:

• Vi sætter ca. 30 kampagneplakater op ved udkørsel fra P-pladser, større arbejdspladser, skoler, og hvis der er byfester/fodboldkampe og ved større arrangementer.
  • Vi har bestilt bilstickers og postkort med logoet ’kør bil, når du kører bil’, som vi deler ud på Borgerservice.
  • Vi har sat bilstickers på Vej & Parks biler - på den måde ”kører” kampagnen også rundt i kommunen.

’Trafiksikkerhed drejer sig i alt sin enkelthed om adfærds- og holdningspåvirkning, og det tema er netop et af Nordfyns Kommunes fire temaer i vores kommende Trafiksikkerhedsplan’, fortæller Trine Pasfall fra Driftsafdelingen.

Læs mere om kampagnen på Rådet for Sikker Trafiks hjemmeside.