Lokal indsats for et skønnere Nordfyn

02.07.2018

Nordfyns Kommune og landdistriktsrådet opfordrer til, at borgerne i lokalområderne går sammen om f.eks. at indsamle skrot og skrald og ordne grønne områder.

”Idéen er, at vi hjælper hinanden med at gøre vores lokalområder mere attraktive og indbydende til glæde for os nuværende beboere men også for borgere der gerne vil flytte til vores områder . Vi har mange skønne steder og herligheder på Nordfyn, og Landdistriktsrådet vil gerne hjælpe med til, at der bliver endnu dejligere at leve i landområderne ”, siger Kaj Hovhave, formand for Nordfyns Landdistriktsråd.

Kampagnen startes op i efteråret

Det er op til det enkelte lokalråd, hvor mange kræfter man vil lægge i arbejdet og hvad man vil kaste sig over. Landdistriktsrådet uddeler præmier til den bedste indsats i hvert lokalområde.

Informationsmøde

Landdistriktsrådet afholder informationsmøde om kampagnen onsdag den 15. august kl. 19-21 på Tingstedet i Søndersø. Alle interesserede er velkomne.

Tilmelding til informationsmødet kan ske senest 7. august til landdistriktskoordinator Hanne Bille hab@nordfynskommune.dk eller tlf.: 21 59 89 03.

Information om kampagnen

Yderligere information om kampagnen kan fås hos Formand for landdistriktsrådet Kaj Hovhave kaj.hovhave@hotmail.com