Lokal indsats for et skønnere Nordfyn

02.07.2018

Nordfyns Kommune og landdistriktsrådet opfordrer til, at borgerne i lokalområderne går sammen om f.eks. at indsamle skrot og skrald og ordne grønne områder.

Udbud af Rosenholmgrenen 15

27.06.2018

Rosenholmgrenen 15, 5462 Morud sendes hermed i udbud til nedsat pris på grund af dårlige jordbundsforhold.

Hvad skal vandløbet hedde?

26.06.2018

Det nye vandløb i Fredskoven i Bogense skal have et navn. Lige nu kalder vi vandløbet for ’Klimaprojekt Bogense Bybækken’.

Ny stadeplads ved Hasmark strand udlejes

20.06.2018

Stadepladsen udlejes under samme vilkår som de øvrige stadepladser. Der knytter sig dog særligt til denne stadeplads følgende betingelser for åbningstiderne:

Inga Marie Lassens mindelegat

13.06.2018

Fondens formål er at yde støtte til en eller flere personer, der er beskæftiget med mindre gartneri eller havebrug og som på grund af sygdom er kommet i økonomiske vanskeligheder samt personer, der ønsker at studere eller videreuddanne sig her eller i udlandet indenfor gartneri, landbrug eller handel og industri.

Afbrændingsforbud

06.06.2018

På grund af den lange tørke indfør Beredskab Fyn afbrændingsforbud i Nordfyns Kommune gældende fra den 6. juni 2018.

Velbesøgt Årsmøde i Landdistriktsrådet

06.06.2018

Selvom det særdeles gode vejr må have lokket mange mennesker til grill og have, havde lidt over 50 personer valgt at bruge onsdag aften i Uggerslev Forsamlingshus.