Nyhedsabonnement på Kommunens hjemmeside

27.07.2018

Vi opdaterer vores nyhedsabonnementservice. Borgere, der har tilmeldt sig nyhedstjenesten, vil derfor ikke modtage nyheder fra kommunen på e-mail i uge 31.

- Vi opdaterer vores abonnementservice for at leve op til persondataforordningen, og samtidig forenkler vi de kategorier, man kan tilmelde sig. Fremover har man mulighed for at abonnere på Nordfyns Kommunes Nyheder, Offentliggørelser og Jobopslag, siger Webmaster Lene Risskov Højland.

Gentilmeld dig servicen

Den nuværende adresseliste vil blive slettet. De borgere, der er tilmeldt nyhedservicen, vil derfor modtage en e-mail, som giver mulighed for at gentilmelde sig abonnementservicen. Alle har mulighed for at tilmelde sig abonementservicen på hjemmesiden efter uge 31.

Hvis du får problemer med at tilmelde dig abonnementservicen, er du velkommen til at kontakte Webmasteren på mail: web@nordfynskommune.dk.