Kunne I tænke jer at blive plejefamilie?

01.02.2018

De fynske kommuner søger nye aflastnings- og plejefamilier. Hvis det kunne være noget for jer, så kom til rekrutteringsdag i Tommerup d. 8. marts 2018.

Har I lyst til at være plejefamilie eller aflastningsfamilie? Kan I tilbyde et barn opvækst i et omsorgsmiljø, der sikrer nære og stabile relationer?

Det er en stor opgave at blive plejefamilie, men det kan også være en stor gave. Ofte giver det relationer, der varer livet ud, og man gør en stor forskel i et barns liv. Der er ingen særlige krav til boform. I kan bo i lejlighed eller hus, i by eller på land.

Er du/I bosat på Fyn og har lyst til at gøre en stor forskel for udsatte børn og unge, så mød op til fælles rekrutteringsdag for mulige plejefamilier på Fyn. Der vil blive serveret drikkelse samt en mindre snack.

Tilmeld jer inden torsdag d. 8. marts 2018 på hjemmesiden www.nyborg.dk/fynsøgerplejefamilier

Rekrutteringsdag

Lørdag 17. marts 2018, kl. 10-13
Fyrtårn Tommerup
Tallerupvej 85, 5690 Tommerup

Kl. 10.00-10.45 Socialtilsyn Syd: Godkendelsesprocessen
Kl. 11.00-12.30 Karin Torp: Arbejdsglæden ved arbejdet som familieplejer
Kl. 12.30- Spørg/mød din kommunes familieplejekonsulenter samt erfarne plejefamilier.

Kommunerne bag rekrutteringsdagen

Assens Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune, Kerteminde Kommune, Langeland Kommune, Middelfart Kommune, Nordfyns Kommune, Nyborg Kommune, Odense Kommune, Svendborg Kommune, Ærø Kommune.

Plejefamilie i Nordfyns Kommune

Du kan læse mere om at være plejefamilie i Nordfyns Kommune på Nordfyns Kommunens hjemmeside her www.nordfynskommune.dk/plejefamilie. Her finder du også kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål, du allerede nu gerne vil have svar på.