Husk at Puljen til lokale initiativer kan søges frem til 1. februar

18.01.2016

Har du et godt projekt, der kan gavne Nordfyns landsbyer eller landdistrikter? Så kan du søge op til 75 % i støtte til projektet fra Nordfyns Kommunes pulje til lokale initiativer.

Projektet skal komme så mange borgere som muligt til gode, og projektet skal bidrage til en positiv udvikling af kommunens landsbyer eller landdistrikter.

Det kan f.eks. være forbedring af landsbymiljøer, forbedring af fællesarealer, forbedring eller udvikling af legepladser eller naturlegepladser samt projekter, der relaterer sig til natur, friluftsliv, kultur og kulturarv eller som styrker det sociale sammenhold, bosætning, turisme og arbejdspladser.

Der er ansøgningsfrist 1. februar 2016.

Du søger puljen ved at udfylde skemaet, som du finder på nordfynskommune.dk under Borger, Kultur og Fritid, Puljer – Kultur og Fritid, Puljen til lokale initiativer. Her finder du også rammerne for puljen, som du bedes læse igennem, inden du søger.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til landdistriktskoordinator Hanne Bille hab@nordfynskommune.dk tlf. 64 82 80 98/21 59 89 03