Teamkoordinator til Vej og Park

Ansøgningsfrist d. 12.10.2018

Om jobbet

Nordfyns Kommune søger en teamkoordinator med tiltrædelse snarest mulig.
Stillingen er på 37 timer ugentlig.
Du får ansvaret for et team, og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde og har respekt for den kultur og de værdier, vi har i Nordfyns Kommune.

Vil du være med til at gøre en forskel for Nordfyns Kommunes borgere? Ønsker du et alsidigt job i en moderne virksomhed i konstant forandring? Vil du være en del af en arbejdsplads med ambitiøse kollegaer, hvor dine ideer til ændringer af arbejdsgange vil blive lyttet til?

Nordfyns Kommune Vej og Park søger en teamkoordinator der kan lidt af hvert. Lige nu er du formentlig i et job som holdleder/sjakbajs. Du har praktisk erfaring fra tidligere job i vej-, jord og anlægsbranchen. Så du har selv prøvet i praksis at:

• Sætte en vejbrønd
  • Nivellere og sætte af
  • Bygge en bund op til forskellige dimensioner og belægninger
  • Køre entreprenørmaskiner

Kan du svare ja til ovenstående, så er du den kollega vi søger.

Arbejdsområdet er:
Du får i samarbejde med formanden ansvaret for koordineringen af arbejdsopgaver for en flok engagerede og selvstændige kollegaer. De er gode til at sparre med dig om, hvordan de forskellige udfordringer i hverdagen håndteres.

Du har daglig koordinering og planlægning på teamets funktioner.

Du kan sikre inddragende opgaveløsning og arbejdsglæde.

Du får ansvaret for planlægning og effektiv udførsel. Ofte kan dette være i samskabelse med borgere, foreninger. Samarbejde og koordinering med dine kollegaer.

Deltagelse i udførslen af de daglige opgaver.

Behandle borgerhenvendelser både i telefon og på location.

Du kan lave forefaldende arbejde i Vej og Park.

Vi søger en teamkoordinator, der:

• Har relevant erfaring fra lignende jobs og gerne med praktisk erfaring.
  • Er ansvarsbevidst, fleksibel, serviceminded og har en positiv tilgang til opgaverne og trives med afvekslende opgaver – lige fra planlægning og koordinering til at være med i det udførende arbejde.
  • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og har sans for finish af opgaven. Har gode samarbejdsevner samt et godt overblik.
  • Har IT-kendskab på brugerniveau.
  • Kan søge og læse LER/kabeltegninger.
  • Kan varetage ad hoc driftsopgaver.
  • Har lokalkendskab – men det er ingen betingelse.
  • Er villig til at deltage i relevant efteruddannelse.
  • Er villig til at indgå i vintertjenesten.

Hvem er vi?
I Vej og Park er vi 36 ansatte. Vi laver alt fra vedligehold af bymidter, strande, vandløb samt vedligeholdelse af sorte/grå områder, såsom belægninger, asfaltarbejder, afvanding og vejsidevedligeholdelse. Vi har eget værksted.

Hos os vil du få en arbejdsplads hvor fællesskab og humor vægtes højt. Du får faglige dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af ledelse og kollegaer, der brænder for deres opgaver.

Din profil

Din uddannelsesbaggrund er fx anlægsstruktør.

Er i besiddelse af kørekort minimum kat. B gerne BE.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Arbejdstid: mandag til torsdag fra kl. 7.00 til 15.30 fredag kl. 7.00 til 12.00.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Leder af Vej og Park Inge H. Andersen på tlf.: 20 58 04 21.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest fredag den 12. oktober 2018.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 23. oktober 2018.

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021