Social- og sundhedsassistent til fast dagvagt

Ansøgningsfrist d. 04.05.2018

Om jobbet

Nordfyns Kommune, udekørende hjemmepleje (Fritvalg) i Otterup søger en social- og sundhedsassistent pr. 1. juli 2018.

Stillingen er på 34 timer ugentligt, der kan indgå enkelte aftenvagter og ligeledes weekendvagt hver 2. uge.

Vi er en stor gruppe af social- og sundhedspersonale, som søger nye kollegaer. Gruppen er opdelt i 6 teams, vi arbejder efter kørelister, som i dag er elektroniske og derfor kører alle ud med hver sin IPad. Vi arbejder med rehabilitering og mødes tværfagligt i hvert team en gang hver 14. dag, hvor fokusborgere drøftes med et panel af fagpersoner. Vi har et tæt og styrkende tværfagligt samarbejde med borgeren i centrum.

I gruppen er der stor social kapital som vi konstant prøver at udvikle

På vores ønskeliste står der, at du bl.a. har følgende kvalifikationer:

• Teknologiske evner/kendskab til dokumentation i omsorgssystem
  • Er motiveret og bidrager i det daglige arbejde med trivsel og arbejdsmiljø
  • Gode evner for at motivere og tænke rehabiliterende i forhold til borgeren i eget hjem
  • Ser muligheder i tværfagligt samarbejde
  • Ser muligheder ved at arbejde i teams
  • Evt. har praktikvejlederuddannelse eller lyst til at uddanne sig til dette, da vi fremadrettet skal uddanne assistenter som noget nyt i hjemmeplejegruppen.

Vi kan tilbyde dig:

• Indflydelse, ansvar og udviklingsmuligheder
  • Et godt arbejdsmiljø i en åben og engageret personalegruppe med trivsel i fokus
  • En arbejdsplads i udvikling med borgeren i centrum
  • En arbejdsplads der har fokus på tværfagligt samarbejde
  • Sundhedsordning

Løn og ansættelsesvilkår

Der er mulighed for blandede vagter, vi er fleksible og friske på nytænkning.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Hør gerne mere om stillingen hos teamleder Käte Levorsen på mobil: 21 78 94 15.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest fredag den 4. maj 2018.

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 20 i 2018.

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021