Social- og sundhedsassistent til Plejecenter Kærgården Hus H

Ansøgningsfrist d. 13.08.2017

Om jobbet

Pr. 1. september eller snarest derefter søger vi til Kærgården Hus H en social- og sundhedsassistent med et ugentlig timetal på 30 timer med blandede dag/aftenvagter. Kendskab og interesse for arbejdet med demente vil være en fordel.

Din opgave som social- og sundhedsassistent er at være med til, at plejeteamene sammen med borgerne skaber gode dage. Du er medvirkende til at skabe en arbejdsplads, med afsæt i ”leve bo” principperne, hvor høj trivsel og faglig udvikling er kendetegnet. Vi er et hjem, der gerne vil kendes på glæde og faglig stolthed.
Stolte af det vi kan, hvad enten vi er borger eller medarbejder. Vi er alle ressourcefulde. Det er rammerne og tilgangen til hinanden, der sikrer trivsel, samskabelse og udvikling.

Kærgården består af 8 huse med 10 beboer i hver. Vi er et tværfagligt team bestående af ssh, ssa, sygeplejerske og fysioterapeut. Vi vægter det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde højt.

Vi søger en SSA som har følgende kvalifikationer:

• En der holder af at samarbejde med beboerne, familierne og deres pårørende
  • En der er fagligt dygtig og velfunderet – gerne med erfaring fra demensområdet
  • En der er ansvarsbevidst og tager aktivt del i fælles beslutninger
  • En der prioriterer og er god til det tværfaglige samarbejde med beboeren i centrum
  • En der kan mestre at have mange ”bolde” i luften
  • En der aktivt indgår i samskabelsesprocesser
  • En der er stabil og fleksibel – en rigtig ”holdspiller”

Vi tilbyder:

• Kompetenceudvikling med fokus på delegering af sygeplejefaglige opgaver
  • At du indgår i en mindre personalegruppe, hvor I sammen er ansvarlige for en gruppe beboer
  • Et godt arbejdsmiljø i en åben og engageret personalegruppe med trivsel i fokus
  • En arbejdsplads i udvikling med beboerne, familierne og deres pårørende i centrum

I Nordfyns kommune arbejder vi efter følgende værdier; ordentlighed, troværdighed, åbenhed og synlighed.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte:
Teamleder Hanne Buch, tlf.nr. 64 82 85 53, mobil 29 16 07 96 eller
Centerleder Linda Eckhardt tlf.nr. 64 82 85 51, mobil 20 27 68 50
Teamleder Maria Sievers tlf.nr. 64 82 85 02, mobil 21 68 92 68.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag, senest søndag den 13. august 2017.

Der indkaldes til samtaler i uge 34 - 2017 på Plejecenter Kærgården.

Stillingen søges via linket her på siden.

Om os

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Interesseret? Søg stillingen