Social- og sundhedsassistent i dagvagt til Plejecenter Vesterbo Hus 3

Ansøgningsfrist d. 22.11.2018

Om jobbet

Vil du som SSA være med til at skabe rammerne for et værdigt ældreliv med forebyggelse af bl.a. ensomhed via medinddragelse og en hverdag, der giver mening for den enkelte beboer, så har du nu muligheden for at blive en del af vores tværfaglige medarbejder-team på Plejecenter Vesterbo i Søndersø.

Vi søger 1 social- og sundhedsassistent til Plejecenter Vesterbo:

• SSA 30 t. pr. uge i dagvagt med weekendvagt i lige uger i hus 3

Stillingen ønskes besat fra den 1. januar 2019 eller snarest herefter.

Plejecenter Vesterbo er plejeboliger bygget ud fra leve-bo-miljø tanken i huse af 10-12 boliger med fællesarealer. Der er 74 lejligheder fordelt i 3 teams. Vi arbejder tværfagligt og der er udover SSH og SSA tilknyttet centersygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeut, pædagog og vi har et godt samarbejde med de praktiserende læger.

Vi er et uddannelsessted for SOSU-elever samt sygeplejestuderende. Det er en rolle, vi vægter højt og som alle tager del i. I perioder har vi praktikanter, der indgår i forskellige sammenhænge i vore teams og som kan byde ind med forskellige funktioner.

Vi tilbyder:

• Medindflydelse og ansvar i opgavefordelingen, samt på de faglige fokusområder.
  • Engagerede kollegaer i teams, hvor fællesskab og medansvar er nøgleordene.
  • Vi arbejder ud fra social kapital.
  • Vi arbejder i en værdibaseret organisation, hvor kodeordene i arbejdet er ordentlighed, troværdighed, åbenhed og synlighed.
  • Vores målsætning er, at se og inddrage beboernes ressourcer. Vi arbejder rehabiliterende med kerneopgaven for øje.
  • Den tidlige indsats er i fokus i vores daglige forebyggende arbejde. I Nordfyns Kommune arbejder vi med afsæt i principperne sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering.
  • Målet med den tværfaglige indsats er, at man som beboer fortsat kan leve det liv man ønsker.
  • SSA kompetenceløft foråret 2019.

Vi forventer:

• Som SSA på Plejecenter Vesterbo skal du kunne arbejde helhedsorienteret og vægte faglighed højt.
  • Vi forventer, du har overblik og er struktureret i en til tider hektisk hverdag. Faglighed og faglig ansvarlighed er væsentlige faktorer.
  • Da vi vægter de menneskelige egenskaber meget højt, er imødekommenhed, fleksibilitet, tolerance og positiv tilgang til arbejdet nøgleord. Vi forventer en teamplayer og en faglig rollemodel.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås hos Centerleder Susanne Holm på tlf. 64 82 89 17 eller Teamleder Anette From Nielsen på tlf. 64 82 89 16.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest torsdag den 22. november 2018.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48 (28. november 2018).

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021