Sæsonmedarbejder til Vej og Park

Ansøgningsfrist d. 09.03.2018

Om jobbet

Nordfyns Kommune søger en sæsonmedarbejder med tiltrædelse den 1. april 2018.
Stillingen er på 37 timer ugentlig.

Du skal indgå i et team, og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde og har respekt for den kultur og de værdier, vi har i Nordfyns kommune.

Vil du være med til at gøre en forskel for Nordfyns Kommunes borgere? Ønsker du et alsidigt job i en moderne virksomhed i konstant forandring? Vil du være en del af en arbejdsplads med ambitiøse kollegaer, hvor dine ideer til ændringer af arbejdsgange vil blive lyttet til?
Kan du svare ja til ovenstående, så er du den kollega vi søger.

Arbejdsområdet er:

• Din primære opgave bliver ren og vedligehold af bymidter, strandområder samt andre kommunale enheder.
  • Andet forefaldende arbejde i Vej og Park

Vi søger en medarbejder, der:

• Har erfaring fra lignende jobs i grønne områder eller fra landbruget.
  • Er ansvarsbevidst, fleksibel, serviceminded og har en positiv tilgang til opgaverne.
  • Kan arbejde selvstændigt og har sans for finish af opgaven.
  • Har IT-kendskab på brugerniveau (vi bruger iPad i det daglige arbejde).
  • Er i besiddelse af kørekort minimum kat. B og B/E.
  • Har gode samarbejdsevner samt et godt overblik.
  • Er villig til at deltage i relevant efteruddannelse.

Hvem er vi?
I Vej og Park er vi 33 ansatte. Vi laver alt fra vedligehold af bymidter, strande, vandløb samt vedligeholdelse af sorte/grå områder, såsom belægninger, asfaltarbejder, afvanding og vejsidevedligeholdelse. Vi har eget værksted.

Hos os vil du få en arbejdsplads hvor fællesskab og humor vægtes højt. Du får faglige dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af ledelse og kollegaer, der brænder for deres opgaver.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Arbejdstid: mandag til torsdag fra 7.00 til 15.30 fredag kl. 7.00 til 12.00.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Gartnerformand Keld Olsen på tlf. 23 71 80 73.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest fredag den 9. marts 2018.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt ultimo uge 11.

Stillingen søges via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021