Pædagogisk afdelingsleder til Særslev-Hårslev-Skolen

Ansøgningsfrist d. 26.06.2018

Om jobbet

Nordfyns Kommune søger en pædagogisk afdelingsleder til Særslev-Hårslev-Skolen til besættelse snarest. 

Særslev-Hårslev-Skolens nye pædagogiske afdelingsleder skal have lyst til at være leder i en organisation, hvor forandring og forankring går hånd i hånd. Det vil være en fordel at have ledelsesmæssig erfaring og gerne en lederuddannelse, men ikke et ufravigeligt krav. Der vil dog være et krav om videreuddannelse på diplom niveau. 

Ledelsesteamet består af skoleleder, viceskoleleder, pædagogisk afdelingsleder, afdelingsleder, pædagogisk leder samt en pædagogisk teamleder. 

Særslev-Hårslev-Skolen
Særslev-Hårslev-Skolens distrikt er beliggende i meget smukke omgivelser mellem Bogense og Søndersø, og består af afd. Særslev, Børnehuset Særslev, afd. Hårslev, Børnehuset Hårslev samt dagplejen i Særslev-Hårslev-Skolens distrikt. 

Særslev-Hårslev-Skolen består af afd. Særslev med 227 elever fordelt på 0.-9. årgang, afd. Hårslev med 96 elever fordelt på 0.-6. årgang. På afd. Hårslev har vi ca. 20 børn i Børnehuset Hårslev og ved siden af afd. Særslev har vi Børnehuset Særslev med ca. 30 børn. Derudover er dagplejen i Særslev-Hårslev-Skolens distrikt ligeledes en del af organisationen. 

Særslev-Hårslev-Skolen har igennem de sidste år været igennem en forvandling fra at være enkeltstående institutioner, til at være blevet en samlet organisation der dækker hele 0-16 års området. Sidste medlem i organisationen kom til august 2015 i form af en yderst velfungerende dagpleje. 

Hele Særslev-Hårslev-Skolens personale og bestyrelse er startet op på et udviklingsarbejde omkring de værdier der skal kendetegne hele organisationen og samtidig være en del af værdierne i Nordfyns Kommune. Disse værdier, med udgangspunkt i kerneopgaven, dannelse og uddannelse, skal skabe en rød tråd op igennem hele organisationen og give eleverne der forlader Særslev-Hårslev-Skolen efter 9. årgang, de absolut bedst mulige kompetencer. 

I det fremadrettede arbejde har vi bl.a. fokus på at skabe en organisation, der via en tydelig rød tråd, kan hæve det faglige niveau og give hele distriktets unge et uddannelsesmæssigt løft. 

Lederprofil

 • har en pædagogisk grunduddannelse
 • har økonomisk flair og arbejder systematisk
 • er optaget af pædagogik og ledelse af pædagogisk arbejde
 • kan holde fokus på kerneopgaven
 • er udadvendt og har både lydhørhed og gennemslagskraft
 • kan sætte kurs, samarbejde og skabe opbakning og trivsel hos personalet
 • er en tydelig og nærværende leder
 • er en holdspiller, som både kan spille sig selv og andre gode
 • har et ledelsessyn, der er i overensstemmelse med Nordfyns Kommunes ledelsesgrundlag og skolens værdier

Job- og kravprofil: https://www.nordfynskommune.dk/~/media/Hjemmeside/Topmenu/Om-kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/Stillingsopslag/Job-og-kravprofil-Paeagogisk-afdelingsleder-Saerslev-Haarslev-Skolen.pdf?la=da

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

For ydereligere oplysninger om stillingen kan du kontakte Skoleleder Sara Johansen på tlf.nr.: 64827960.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedhæftet relevante bilag senest tirsdag den 26. juni 2018. 

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 28. juni 2018. 

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021

Interesseret? Søg stillingen

Ekstra oplysninger

 • Ansøgningsfrist: 26/06/2018
 • Samtaledato: 28. juni 2018
 • Ansættelsesdato: Hurtigst muligt
 • Kontrakt-/ansættelsestype: Fastansættelse
 • Arbejdstid: Fuldtid
 • Arbejdssted: Særslev