Pædagogisk afdelingsleder

Ansøgningsfrist d. 06.11.2017

Om jobbet

På Kystskolen er stillingen som pædagogisk afdelingsleder ledig fra den 1. januar 2018 eller før.

Vil du være med til at videreudvikle fremtidens Kystskole?

Da vores pædagogiske afdelingsleder går på efterløn, søger vi en ny dygtig og pædagogisk leder med tæft for organisering og struktur. Du virker retningsgivende og samlende, og du kan fortsætte med at skabe følgeskab hos Kystskolens engagerede medarbejdere og forældre.

Vi har en medarbejdergruppe med et innovativt pædagogisk personale og er kendetegnet ved et højt engagement og et godt samarbejde med forældrene og vores institutioner i mellem. Kystskolen er også kendetegnet ved en aktiv deltagelse i forskellige tværgående projekter, opstart af nye metoder, tilgange eller aktiviteter og har et stort fokus på hverdagens læringsmuligheder.

Som pædagogisk afdelingsleder har du det overordnede ansvar for den daglige personaleledelse og faglige ledelse af vores dagplejegruppe, sfo’er og børnehuse i samarbejde med en pædagogisk leder og to teamledere. Du vil også have ansvaret for overgangsarbejdet fra børnehus til førskole.

Vi tilbyder dig først og fremmest en mulighed for, i et tæt samarbejde med dine ledere og medarbejderne, at meddrive og videreudvikle en landsbyordning med høje pædagogiske ambitioner - og være med til at sikre, at metoder og overordnede mål bliver omsat til den konkrete praksis i hverdagen både ude og inde.

Du vil referere til distriktsskolelederen på Kystskolen og være en del af et engageret, velfungerende ledelsesteam, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med fokus på fælles planlægning og sparring både fagligt og ledelsesmæssigt. Du vil sammen med ledelsesteamet – skoleleder samt viceskoleleder være drivkraften i at omsætte overordnede politiske mål og sætte de forskellige fokusområder på dagtilbudsområdet i spil

Din profil

Kystskolens nye pædagogiske afdelingsleder skal:

 • Være en pædagogisk dygtig leder med et stærkt fokus på børnenes udvikling, læring og trivsel
 • Facilitere læring og sparring blandt medarbejderne og sikre den fælles retning
 • Turde træde i karakter som leder og vise vejen
 • Være skarp til planlægning, koordinering og struktur
 • Skabe følgeskab til såvel overordnede mål og udviklingstiltag som til daglige arbejdsgange og aftaler på Kystskolen
 • Sikre et fortsat godt og givende forældresamarbejde i dagligdagen
 • Bidrage til et godt læringsfællesskab og samarbejde i ledelsesteamet

Derfor er det vigtigt, at du har:

 • Erfaring med pædagogisk, faglig ledelse og udvikling i dagtilbud
 • Indblik i økonomistyring og enkelte ledelsesopgaver, særlige funktioner eller opgaver der har krævet et overordnet, pædagogisk blik, hvis du ikke har ledelseserfaring
 • Helst en lederuddannelse eller er indstillet på at tage en
 • Gode formidlingsevner og en anerkendende, systemisk tilgang
 • Gerne erfaring med personaleledelse
 • En dialog- og tillidsbaseret ledelsesstil
 • En tydelig og retningsgivende ledelsesstil
 • En nysgerrighed på andres og egen praksis
 • Mod på at give og modtage kollegial supervision og indgå i et udviklende samarbejde i ledelsesteamet.

Derfor skal du vælge os

Kystskolen ligger i naturskønne omgivelser tæt på både skov og strand. Kystskolen er en landsbyordning og har to skoleafdelinger, tre børnehuse og en dagplejegruppe. Kystskolen afspejler det omkringliggende samfund og alle vores afdelinger er godt forankret i aktive lokalmiljøer med et konstruktivt samarbejde med forskellige foreninger. Vi har en meget engageret forældregruppe og distriktsskolebestyrelse, der bakker op om vores værdier.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Henvendelse til skoleleder Morten Wettergren på tlf. 21598516 eller pædagogisk leder Pia Simonsen 21168115 for aftale af evt. besøg på Kystskolen.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV, kopi af uddannelsesbevis og udtalelser senest mandag den 6. november 2017.

Job- og kravprofil: https://www.nordfynskommune.dk/~/media/Hjemmeside/Topmenu/Om-kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/Stillingsopslag/job-og-kravprofil-paedagogisk-afdelingsleder-distrikt-Kystskolen.pdf?la=da

Vi afholder første runde samtaler onsdag den 15. november og anden runde fredag den 20. november 2017.

Stillingen søges via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Interesseret? Søg stillingen

Ekstra oplysninger

 • Ansøgningsfrist: 06/11/2017
 • Samtaledato: 15. november 2017
 • Ansættelsesdato: 1. januar 2018
 • Kontrakt-/ansættelsestype: Fastansættelse
 • Arbejdstid: Fuldtid
 • Arbejdssted: Otterup