Medarbejder til vandplanprojekter

Ansøgningsfrist d. 07.02.2018

Om jobbet

I Nordfyns Kommune arbejder vi målrettet med at forene de forskellige interesser, der er til vandløbenes afvandingsmæssige funktion og naturværdi. I vores sagsbehandling og tilsyn med vandløb prioriterer vi den tætte dialog med lodsejere og interessenter for at sikre, at vi både tilgodeser natur- og afvandingsinteresser i vores arbejde.

Vi har flere spændende vandplanprojekter, som vi skal i mål med. Vi søger derfor en medarbejder, som kan drible projekterne i mål i god dialog med lodsejere og med en løsning, som i størst mulig grad tilgodeser alle interesser.

Stillingen er en to års projektstilling og med tiltrædelse senest 1. april 2018. 

Hvad skal du lave?
Du bliver en del af team Natur og Vand. Vi arbejder med vandløb, vandplanprojekter, natur, LIFE70 projekter, fredninger, diger, kystbeskyttelse og opgaver i relation til klimatilpasning. Med dig er vi fire medlemmer i teamet.

Dine arbejdsopgaver bliver primært, at vi får gennemført vandplanprojekter ved tydelig processtyring og i god dialog med lodsejere og øvrige interessenter i alle aspekter af sagsbehandlingen.

Vi forventer, at du også varetager henvendelser og sagsbehandling efter vandløbsloven samt opgaver i relation til klimatilpasning, både stormflod og skybrud.

Du bliver en del af et velfungerende team. Vi har fokus på, at vi er flere, som besidder kompetencer indenfor samme fagområde, så det er vigtigt, at du ser det attraktive i at løse mange forskellige typer opgaver. Du skal bidrage til teamets øvrige arbejdsopgaver, alt efter dine specifikke kompetencer.

Hvad forventer vi af dig?

 • Du har erfaring med lodsejerkontakt og administration indenfor vandløbsområdet. Vi ser gerne, at du har erfaring med tilsagnsansøgninger, udbudsregler og vandløbsrestaurering.
 • Du er dygtig til processtyring, så projekterne ikke kører af sporet – heller ikke selvom du er blevet afbrudt undervejs.
 • Du har interesse i og viden om klimatilpasning, særligt omkring håndtering af overfladevand i relation til spildevandshåndtering og vandløbspåvirkninger.
 • Du har diplomatiske evner. I stillingen skal du kommunikere og samarbejde med mange forskellige interessenter, både indenfor og udenfor huset.
 • Du har gåpåmod og arbejder med blik for helheden uden at slippe målet af syne.
 • Du kan lide at have en travl arbejdsdag, hvor opgaver kan opstå uventet.
 • Har kørekort kategori B.

Om os
I team Natur & Vand arbejder med at skabe synergi i vores opgaveløsning på tværs af fagområder. For at lykkes, arbejder vi meget på tværs og gerne med vores driftsafdeling og naturvejleder, som udfører mange af de praktiske opgaver ’i marken’. Samarbejdet understøttes af et tværgående team.

Udover team Vand & Natur består Natur & Miljø af team Miljø og team Landbrug. Vi er 13 engagerede, fagligt kompetente og imødekommende kollegaer. Vi brænder for det vi laver, og har et godt og uhøjtideligt arbejdsklima, hvor arbejdsglæde står højt på dagsordenen. I vores sagsbehandling lægger vi vægt på god kommunikation og dialog samt at løse opgaverne i samarbejde på tværs af fagområder.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Arbejdsstedet er Otterup Rådhus, Rådhuspladsen 2, 5450 Otterup.
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med flex-tid.

Stillingen er en tidsbegrænset ansættelse på 2 år fra ansættelsestidspunktet.

Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Natur- & Miljøchef Mette Højby på telefon 29 74 33 84 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest onsdag den 7. februar 2018.

Ansættelsessamtale afholdes den 19. og 20. februar 2018.

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021

Interesseret? Søg stillingen

Ekstra oplysninger

 • Ansøgningsfrist: 07/02/2018
 • Samtaledato: 19. og 20. februar 2018
 • Ansættelsesdato: 1. april 2018
 • Kontrakt-/ansættelsestype: Projektarbejde
 • Arbejdstid: Fuldtid
 • Arbejdssted: Otterup