Livsglad og legende Dagplejer til Distrikt Sletten

Ansøgningsfrist d. 28.11.2017

Om jobbet

Grundet flere børn end forventet, søger vi en dagplejer bosiddende i Skovløkke området(Klintebjerg, Gerskov, Østrup, Skeby) gerne med start den 1. januar 2018 eller snarest derefter.

Din arbejdsplads vil være dit eget hjem, hvor du skal passe 4 børn mellem 0 - 2,10 år, og kan i perioder modtage gæstebørn.
Din ugentlige arbejdstid vil være 48 timer og ligger indenfor tidsrummet 6.00-18.00, tilpasset forældrenes behov.

Du bliver kollega til 21 dagplejere, som i samarbejde med distriktets øvrige institutioner, skal være med til, at udvikle det gode børneliv.
Vores distrikt er kendetegnende ved godt humør, fleksibel og lærende til tilgang, nysgerrig på viden og vant til at være i forandringsprocesser.
Du bliver den del af en mindre legestuegruppe med 4 dagplejekolleger, som mødes hver 14. dag i heldagslegestue i Børnehuset Græshoppen, Lunde.

I Nordfyns Kommune arbejde vi med tidlig indsats, med fokus på den sproglige udvikling og overgange/ tilknytning, for at sikre børnenes trivsel og udvikling.

Vi søger en dagplejer som:

• Udstråler livsglæde og kan lide at lege med børn
  • Har et stærkt personligt fundament, gerne med erfaring indenfor aldersgruppen
  • Du kan tilbyde et godt fysisk, psykisk og æstetisk børnemiljø, inde såvel som ude
  • Du åbner dit hjem som et offentligt tilbud, med din families opbakning
  • Ser, forstår og handler på børn og forældres forskelligheder
  • Du er reflekterende, nysgerrig og brænder for små børns udvikling
  • Er villig til løbende at tilegne dig ny viden. Alle vores dagplejere deltager i uddannelses forløb, over en længere årrække.

Vi tilbyder:

• En attraktiv arbejdsplads, et selvstændigt job med høj grad af frihed under ansvar
  • Faglig sparring og tæt samarbejde med kolleger og ledere
  • Faglig udvikling i form af kursus
  • En god arbejdsplads, hvor du bidrager til et sundt og godt arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelsen indhentes straffe- og børneattest på ansøger, samt børneattest på samtlige i husstanden, som er over 15 år.

Hvis du vil vide mere

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte:
Dagtilbudsleder Ulla Windfeld-Lund, tlf. 26 74 44 60
Pædagogisk leder Pernille Sundby, tlf. 22 22 32 50
Pædagogisk teamleder Birgit Holst Jørgensen, tlf. 24 79 37 90.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest tirsdag den 28. november 2017.
Vi afholder samtaler torsdag den 7. december 2017.

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Interesseret? Søg stillingen