Læsevejleder og barselsvikar til Søndersøskolen

Ansøgningsfrist d. 04.01.2018

Om jobbet

Vi søger to lærere med tiltrædelse pr. 1. marts 2018 eller tidligere.

Der er tale om én fast stilling og et barselsvikariat til 30-06 2018. Begge stillinger er på fuld tid.

Lærerstilling 1 – Læsevejleder/fast stilling:

Følgende fag har høj prioritet:
Læsevejleder
Idræt
Gerne tysk

Lærerstilling 2 - Barselsvikariat:

Der er tale om en stilling i vores specialklasse i 10. klassecenteret, og følgende fag har høj prioritet:

Vore forventninger til dig er, at du:

• Er faglig kompetent.
  • Er god til at iagttage de enkelte elevers behov.
  • Er fleksibel, åben og god til at omstille dig.
  • Evner at skabe inkluderende læringsmiljøer.
  • Vil arbejde for, at vores teamsamarbejde bliver et lærende forum for lærere og pædagoger, hvor man planlægger og evaluerer elevernes læring.
  • Er en tydelig og synlig voksen.

Vi kan tilbyde:

Engagerede elever og positive forældre.
Gode kolleger, som er interesseret i at samarbejde og i at tage godt imod dig.
Et inspirerende fagligt miljø, hvor du hele tiden bliver stillet over for nye udfordringer.

Søndersøskolen:

Søndersøskolen er central beliggende i Nordfyns Kommune med kort afstand til Odense og motorvej. Skolen består af to velfungerende afdelinger med i alt 630 elever. De to afdelinger ligger i gåafstand fra hinanden med en afdeling fra 4. – 10. kl. og en afdeling fra 0. – 3. kl., hvor der er tilknyttet SFO. Endvidere er kommunens 10. kl. center og en del af kommunens specialklasser placeret på skolen.

Søndersøskolen er en skole, hvor vi prioriterer fællesskab, faglighed og dannelse højt.

På Søndersøskolen lægger vi vægt på at skabe:

• Et trygt læringsmiljø, hvor såvel de boglige som de kreative kundskaber og dannelse vægtes højt.
  • Trivsel og det sociale liv.
  • Åbenhed, imødekommenhed og en positiv indstilling.

Som ansat indgår du ligeværdigt og loyalt i samarbejdet og påtager dig medansvar for fælles faglig og pædagogisk refleksion samt udvikling for at nå skolens mål.

Vi tror på, at hvis høje forventninger gennemsyrer hele organisationen, smitter det positivt af på elevernes læring.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Der skal gøres opmærksom på, at såfremt du indstilles til ansættelse i stillingen, vil Nordfyns Kommune, med dit samtykke, indhente udvidet straffeattest og børneattest hos Rigspolitiet. Er der registreret oplysninger om strafbare forhold på attesten, foretages en konkret vurdering af om forholdet er til hinder for ansættelse i stillingen.

Hvis du vil vide mere

Nærmere oplysninger ved henvendelse til skoleleder Jan Møller-Iversen på tlf.: 64 82 84 02. eller afdelingsleder Niels Andersen på tlf.: 64 82 84 01.

Du er meget velkommen til at aftale besøg på skolen.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante senest mandag den 4. januar 2018.

Samtaler afholdes mandag den 15. januar 2018 fra kl. 15:30.

Du søger stillingen via linket her på siden.

I ansøgningen bedes du notere, hvilken af stillingerne du søger.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021