Lærere til Kystskolen

Ansøgningsfrist d. 30.05.2018

Om jobbet

Pr. 1. august 2018 søger vi to lærere til Kystskolen.

Vi søger:

Én lærer til at varetage undervisningen primært matematik, idræt og fysik/kemi i overbygningen. Stillingen er fast og på fuld tid.

Én lærer til at varetage undervisningen i primært dansk, håndværk og design, billedkunst og idræt. Stillingen er fast og på fuld tid.

Vi forventer, at du

 • er uddannet lærer
 • er i stand til at skabe rammer for læring i et inkluderende miljø
 • er fleksibel og positivt indstillet, når hverdagens udfordringer skubber til planlægningen
 • er villig til at indgå i et konstruktivt og forpligtende teamsamarbejde.

Vi tilbyder 

 • en skole med traditioner og ambitioner 
 • et aktivt, humørfyldt og dedikeret kollegafælleskab 
 • en åben og dialogorienteret ledelse, som er tæt på praksis 
 • en hverdag præget af fleksibilitet og medinddragelse. 

Kystskolen ligger i naturskønne omgivelser tæt på både skov og strand. Kystskolen er en landsbyordning og har to skoleafdelinger, tre børnehuse og en dagplejegruppe. Kystskolen afspejler det omkringliggende samfund og alle vores afdelinger er godt forankret i aktive lokalmiljøer med et konstruktivt samarbejde med forskellige foreninger. Vi har en engageret forældregruppe og distriktsskolebestyrelse, der bakker op om vores værdier.

På skolens to afdelinger er der 343 elever fra 0. til 9. årgang. Der er 27 lærere, to børnehaveklasseledere, 8 pædagoger/medhjælpere, en skolesekretær, samt to it-supportere. Ledelsesteamet består foruden skoleleder af souschef og afdelingspædagogisk leder.

Kystskolen er kendetegnet ved en dygtig og engageret personalegruppe. Vi sætter fagligheden højt og vægter elevernes trivsel. Vi har gennem årerne udviklet et givtigt samarbejde mellem lærere og pædagoger samt med diverse eksterne samarbejdsparter.

Vi er en udpræget udviklingsorienteret skole, der generelt er på forkant med politiske, didaktiske og pædagogiske strømninger. Vi er nået langt med tiltag, der understøtter implementeringen af folkeskolereformen. Vi arbejder aktivt på tværs af årgange. På begge afdelinger er der en ugentlig fagdag, ligesom skolen har en 1:1 device-ordning.

Du kan læse mere om Kystskolen på hjemmesiden (http://kystskolen.skoleporten.dk/sp). 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til skoleleder Morten Wettergren på tlf. 64 82 79 49 eller viceskoleleder Caroline Kreiberg, tlf. 64 82 79 48.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest onsdag den 30. maj 2018.

Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 4. juni 2018.

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021

Interesseret? Søg stillingen

Ekstra oplysninger

 • Ansøgningsfrist: 30/05/2018
 • Samtaledato: 4. juni 2018
 • Ansættelsesdato: 1. august 2018
 • Kontrakt-/ansættelsestype: Fastansættelse
 • Arbejdstid: Fuldtid
 • Arbejdssted: Otterup