Lærer til Heldagsskolen i Otterup

Ansøgningsfrist d. 19.12.2017

Om jobbet

Pr. 1. januar 2017 eller snarest derefter søger vi en lærer til Heldagsskolen.

Stillingen er på fuld tid.

Vi søger en lærer, der har lyst, vilje og evne til at indgå i et tæt teamsamarbejde omkring elever med særlige behov. Vi søger også en lærer, der gennem bæredygtig relation og kontakt kan skabe udvikling for børnene.

Vi lægger vægt på, at både faglig og social læring kan struktureres og praktiseres på andre måder end den mere traditionelle undervisning. Vi arbejder med individuelle behandlings- og elevplaner for at skabe gode læringsmiljøer for børnene.

Du bliver en del af en organisation, som hele tiden er forandringsvillig og fleksibel, for at tilgodese børn og familiers behov.

Behandlingsarbejdet og undervisningen på Heldagsskolen varetages i et samarbejde mellem uddannede lærere og pædagoger.

Vi forventer, at du:

• Er en tydelig og robust voksen med en god observationsevne
  • Er personlig og faglig bevidst og kan udmønte det i praksis
  • Har intuition samt situationsfornemmelse
  • Er troværdig, ansvarlig og loyal overfor trufne beslutninger
  • Kan tilgodese elevernes individuelle behov
  • Er åben overfor samarbejde og respekterer børn og forældre
  • Er god til at formulere dig skriftligt og udarbejde elevplaner, beskrivelser og rapporter
  • Kan arbejde tæt sammen med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Er fleksibel og i stand til at bevare overblikket i en konfliktfyldt hverdag
  • Har humoristisk sans

Vi kan tilbyde:

• En god skole med dygtige, engagerede og udviklingsorienterede medarbejdere
  • Tværfagligt team bestående af pædagoger, socialrådgivere, lærere, familierådgivere og psykologer
  • Kollegial sparring, supervision af intern og ekstern supervisor
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Interne og eksterne kurser for de enkelte ansatte og personalegruppen
  • Du kan være med til at videreføre og udvikle Heldagsskolen

Derfor skal du vælge os

Heldagsskolen er i gang med en spændende og udfordrende metodeudvikling af den behandlingsmæssige understøttelse af læringen, så der skabes et optimalt læringsmiljø, hvor både børn og voksne trives.

Heldagsskolen er en skole opbygget med klare, faste rutiner og strukturer. Der er forudsigelighed samtidig med, at vi stadig udfordrer og stimulerer det enkelte barn.
Vi tager udgangspunkt i den enkelte elevs aktuelle faglige standpunkt, der sammenholdes med elevens sociale og følelsesmæssige udviklingsniveau.

Heldagsskolen er et specialpædagogisk behandlingstilbud til børn og unge med svære sociale, følelsesmæssige og kognitive vanskeligheder, der med henvisning af PPR bliver visiteret hertil.

Heldagsskolen er organiseret under Nordfyns Børne- og Familiecenter.
Skolen modtager børn og unge fra 0.klasse - 9. klasse fra de nordfynske kommunale skoler. Pt. rummer skolen 28 børn og unge i alderen 7-15 år.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afd. leder Lina Frandsen tlf. 6482 8798 / 2911 3921.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest tirsdag den 19. december 2017.

Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 21. december 2017.

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021