Havneassistent til Bogense Havn og Marina

Ansøgningsfrist d. 04.12.2017

Om jobbet

Bogense Havn og Marina søger en havneassistent til fast ansættelse fra 1. februar 2018. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Arbejdet vil henover sommermånederne foregå i en vagtturnus med forskudt tid og weekendarbejde ca. hver 3. weekend. Weekendarbejde kan også forekomme resten af året.

Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt foregå udendørs og være meget varierede. Vinteren går hovedsageligt med vedligeholdelsesarbejder samt små og store projekter af håndværksmæssig karakter. I forårsmånederne klargør vi havnen til den kommende sejlersæson og søsætter ca. 500 sejl- og motorbåde. I sommeren/sejlersæsonen sørger vi for at havnens brugere og turister trives. Vi hjælper med stort og småt, kører renovation, udfører arealpleje og udfører småreparationer på havnen samt opkræver havneleje fra havnens gæstende både. Om efteråret tages de fleste både på land med vores 20t travelift.
Hele året rundt har vi administration med alle bådpladserne samt nogle få ejendomme.

Havnens øvrige ansatte omfatter en maritim leder, en havneassistent og en specialarbejder i flexjob.

Bogense Havn og Marina er blandt landets største lystbådehavne, med meget stor aktivitet i sommerhalvåret. Vi har mange faciliteter som havnepersonalet sørger for altid fungerer på bedst mulig måde. Samtidig er det vores job, at være medvirkende til, at havnens gæster og brugere får en god oplevelse ved deres besøg i Bogense samt at holde havnens 10 hektar vandoverflade med dertilhørende broer, bolværk og kajanlæg pæn og funktionel.

I jobbet som havneassistent er man samtidig myndighedsperson i havnefogedens/maritim leders fravær og sørger derfor for, at brugere af havnen agerer i henhold til gældende regler.

Din profil

• Du brænder for at levere god service
  • Du har kendskab til og interesse i det maritime miljø
  • Du har praktisk håndelag og er ikke bleg for at tage fat hvor det er nødvendigt
  • Du kan både arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner
  • Du kan begå dig på engelsk og tysk
  • Du er venlig åben og imødekommende
  • Du har godt IT kendskab
  • Du har kørekort til personbil
  • Du har certifikat til gaffeltruck
  • Du har certifikat til Kran C eller D. Eller er villig til at erhverve det
  • Jobbet kræver at du er fleksibel, serviceminded og udadvendt.

Derfor skal du vælge os

• Masser af afvekslende arbejdsopgaver
  • Frihed under ansvar
  • Frisk havneluft
  • Frihed til at tænke innovativt
  • En uformel omgangstone
  • Engagerede kollegaer
  • Røgfri arbejdsplads.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål i forbindelse med stillingen, kan du henvende dig til Maritim Leder Thomas Fløjborg-Lading på tlf. 64 81 21 15.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest mandag den 4. december 2017.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 49 og 50 - 2017.

Stillingen søges via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Interesseret? Søg stillingen