Ferieafløsere til Plejecenter Søbo

Ansøgningsfrist d. 15.05.2017

Om jobbet

Vi søger social- og sundhedsassistenter samt social- og sundhedshjælpere og evt. studerende til sommerferieafløsning i juli og august 2017 primært i dag- og aftenvagt.

Plejecenter Søbo ligger i Bogense, og rummer i alt 30 pladser, hvoraf de 12 pladser er midlertidige rehabiliteringspladser.

På de øvrige 18 alm. plejecenterpladser arbejder vi efter ”leve – bo miljø” princippet, hvor borgere, pårørende og medarbejdere sammen er med til at videreføre den kendte hverdag og livsrytme med fokus på den rehabiliterende tilgang.

På de midlertidige pladser lægges der stor vægt på den rehabiliterende tilgang, hvor borgerne fra at være i en fase præget af sygdom og behandling, optrænes og færdigbehandles til at være i eget hjem så vidt det er muligt.

Vi sætter pris på et godt kollegialt fællesskab, hvor vi støtter hinanden fagligt og personligt, og vi lægger vægt på kvalitet, engagement, respekt og dialog som grundlaget for det gode samarbejdsmiljø. Dagligdagen er præget af anerkendelse, humor og kreativitet og der er et tæt samarbejde mellem medarbejderne og ledelsen.

Vi ønsker os sommerferieafløsere der:

• Har uddannelse eller erfaring eller inden for plejesektoren
  • Er fleksible og gerne vil gøre en ekstra indsats i sommermånederne
  • Der brænder for arbejdet med andre mennesker
  • En fordel hvis du har erfaring med omsorgssystemet Care men ingen betingelse

Vi kan tilbyde dig:

• En organisation der arbejder med fælles værdigrundlag: ordentlighed, troværdighed, åbenhed og synlighed
  • En innovativ arbejdsplads i positiv udvikling
  • En velfungerende arbejdsplads i samarbejde med engagerende kollegaer, og forskellige fagligheder. inden for ældre- og plejeområdet
  • Selvstændige arbejdsopgaver i tæt samarbejde med kompetente kollegaer

Se mere på:

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Er du velkommen til at kontakte Centerleder Mitzie Pedersen på mail mip@nordfynskommune.dk eller telefon: 6482 7881 eller 2460 2979 for yderligere oplysninger.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest mandag den 15. maj 2017.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 21 – 2017.

Stillingen skal søges via linket her på siden.

Om os

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Interesseret? Søg stillingen