Ergoterapeut til rehabiliteringsafdelingen på Plejecenter Søbo

Ansøgningsfrist d. 25.08.2017

Om jobbet

Rehabiliteringsafdelingen på Plejecenter Søbo i Bogense søger en ergoterapeut til en fast stilling på 32 timer / uge pr. 1.oktober 2017.

Rehabiliteringsafdelingen rummer 12 af plejecenterets i alt 30 pladser, og er organisatorisk placeret under Aktiv Pleje og Omsorg.

Rehabiliteringsafdelingen modtager borgere med mange forskellige diagnoser og komplekse problemstillinger. De kommer primært fra sygehuset, men også fra eget hjem.

Teamet i afdelingen er præget af tværfaglighed, sammensat af ergoterapeut, fysioterapeut, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Vi vægter et godt kollegialt fællesskab, hvor vi støtter hinanden fagligt og personligt og hvor kvalitet, engagement, respekt og dialog er grundlaget for det gode samarbejdsmiljø.

Vi ønsker os en kollega der:

• Kan tage selvstændige initiativer og være igangsættende i forhold til både borgere og tværfaglige kollegaer
  • Har interesse og erfaring inden for bl.a. neurologi, geriatri, ortopædkirurgi og psykiatri
  • Erfaring med FOTT området og træning af borgere med spise-/synkeproblemer
  • Viden og erfaring inden for rehabiliteringsprocesser og den neuropædagogiske tilgang
  • Gerne kendskab til ABC behandlingskonceptet da rehabiliteringsafdelingen modtager mange apopleksi ramte borgere
  • Kendskab og erfaring med undersøgelsesredskaber og metoder der kan identificere borgerens aktivitetsproblemer i hverdagen
  • Har kendskab til hjælpemiddelområdet
  • Har nogle års erfaring eller en kompetent nyuddannet, der brænder for arbejdet omkring den enkelte borgere og har øje for at samspillet og helheden fungerer.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

• I et tværfagligt perspektiv at tage ansvar for at undersøge og analysere borgerens ADL færdigheder, daglige aktiviteter, aktivitetsudøvelse og aktivitetsniveau
  • I et tæt samarbejde med øvrige medarbejdere, at arbejde målrettet ud fra borgerens målsætning for opholdet i Rehab afdelingen
  • Vejlede og støtte personalet i at implementere og fastholde den rehabiliterende tankegang i plejen og borgerens hverdagsgøremål
  • Til stadighed at være med til at holde fokus og udvikle på den rehabiliterende tilgang med hensyn til daglige aktiviteter, sociale relationer, hverdagslivet og livskvalitet
  • Fremme borgerens aktivitet og deltagelse på afdelingen
  • Ansvarlig for vejledning og rådgivning omkring hjælpemidler og eventuelle boligændringer i forlængelse af hjemmebesøg
  • Medvirke til at fremme samarbejde og et godt tværfagligt arbejdsmiljø, herunder indgå et forpligtende samarbejde med de tværfaglige samarbejdspartnere og pårørende, så borgeren oplever et veltilrettelagt koordineret og sammenhængende forløb.

Vi kan tilbyde:

• En organisation der arbejder med fælles værdigrundlag: ordentlighed, troværdighed, åbenhed og synlighed
  • En innovativ arbejdsplads i positiv udvikling
  • En velfungerende arbejdsplads i samarbejde med engagerende kollegaer, og forskellige fagligheder inden for Aktiv Pleje og Omsorg, Sundhed og Rehabilitering og Myndighedsafdelingen
  • Selvstændige arbejdsopgaver i samarbejde med kompetente kollegaer
  • Stor grad af medindflydelse
  • En arbejdsplads der tager trivsel seriøst og arbejder med social kapital som fokusområde.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Centerleder Mitzie Pedersen på mail mip@nordfynskommune.dk eller telefon: 64827881 eller 24602979.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest fredag den 25. august 2017.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 29. august 2017.

Stillingen søges via linket her på siden.

Om os

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Interesseret? Søg stillingen