Engageret og dygtig udskolingslærer til Havrehedskolen (Afd. Morud)

Ansøgningsfrist d. 18.01.2019

Om jobbet

Med ansættelse pr. 1. marts 2019 eller snarest muligt efterspørger vi en lærer, der skal være en del af vores udskolingsteam. Vi søger en engageret og uddannet lærer med linjefag i særligt tysk og matematik. 

Du kommer til at skulle indgå i teams af øvrige dygtige og engagerede lærere, der i et åbent, forpligtende og professionelt læringsfælleskab hver dag søger at gennemføre og udvikle den bedst mulige undervisning for vores elever. Herudover skal du som lærer have lyst og evner til at videreudvikle vores fortsatte implementering af folkeskolereformen - høj faglighed og trivsel hos vores elever vægter vi ydermere meget højt samt et tæt skole/hjem-samarbejde. 

Om stillingen (Fastansættelse, Fuld tid pr. 1. marts 2019 eller snarest muligt):

 • Fuldtid (37 timer), der tilknyttes vores afdeling i Morud
 • Mulighed for egen og fast arbejdsplads til forberedelse
 • Skema/mødetider med mulighed for fleksibilitet (op til 5 timer ugentligt)
 • Linjefag: Primært tysk og/eller matematik
 • Undervisningen vil ligge primært i vores udskolingsklasser (7.-9. klasse), hvor der er tre spor på vores afd. Morud. Der vil også være mulighed for tyskundervisning på vores mellemtrin (5.-6. klasse). 

Vi forventer, at du brænder for lærerfaget, og du skal have lyst og evne til samarbejde og være god til at se muligheder i en forandringsproces.
Læring og trivsel er for os skolens kerneopgaver, som skal foregå i tæt samarbejde med ens kollegaer og vores forældre – alt sammen i en inkluderende ramme, der handler om barnets oplevelse af at være en deltager i det sociale og faglige fællesskab, og det er centralt for at lære noget og udvikle sig. 

Tæt på Odense (Bybus/Fynbus 23-122) i Nordfyns Kommune ligger Havrehedskolen. Vi ligger i Nordfyns Kommune og består af tre afdelinger – en stor afdeling i Morud, en mindre afdeling i Veflinge samt et børnehus i Veflinge. På Havrehedskolen har vi 660 elever fordelt på 0. – 9. klasse, og vi har lidt over 70 engagerede medarbejdere, der bidrager til, at vi har en fantastisk skole for vores elever og forældre. 

Vi ligger i et naturskønt område nær Langesøskoven, og vi har de seneste år været igennem en større renovering og tilbygning, så vi i dag står med flotte og moderne rammer for undervisningen.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Du kan finde mere information om Havrehedskolen på vores hjemmeside: http://www.havrehed-sk.dk

Hvis du vil besøge os eller har spørgsmål vedr. stillingerne, så er du også meget velkommen til at kontakte skolens ledelse:

 • Skoleleder, Kim Johannessen: 64 82 79 82/23 74 36 78
 • Afdelingsleder (Udskoling), Anders Thingholm: 64 82 79 83/21 15 30 82

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest fredag den 18. januar 2019.

Samtaler forventes at finde sted tirsdag den 22. januar 2019 fra kl. 17:00. 

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021

Interesseret? Søg stillingen

Ekstra oplysninger

 • Ansøgningsfrist: 18/01/2019
 • Samtaledato: 22. januar 2019
 • Ansættelsesdato: 1. marts 2019
 • Kontrakt-/ansættelsestype: Fastansættelse
 • Arbejdstid: Fuldtid
 • Arbejdssted: Morud