Distriktspædagog

Ansøgningsfrist d. 06.11.2017

Om jobbet

Distriktspædagog søges til 0 – 6 års området i distrikt Kystskolen 1. januar 2018 eller hurtigst muligt.

Vores nuværende distriktspædagog har søgt nye udfordringer og vi søger derfor en 37 timers pædagog, med særlig interesse og kompetence til, at kunne varetage en spændende opgave som distriktspædagog for 0 – 6 års område i dagpleje og børnehuse.

Vi søger en distriktspædagog, som i samarbejde med fagpersoner, personalet i børnehuse, dagpleje, forældre, indskoling og ledelse, vil arbejde på at skabe trivsel, læring og udvikling for det enkelte barn.
Distriktspædagogens arbejdsområde dækker 3 børnehuse, samt distriktets dagpleje og tænkes på sigt ind i vores indskolinger, hvor det er meningsgivende.

Distrikt Kystskolen består af 9 dagplejere, 3 børnehuse, 2 skoleafdelinger med henholdsvis 0 – 9. kl. og 0. – 6. kl. Kystskolen ligger op til den Nordfynske kyst og dækker et stort areal.

Distriktspædagogen skal

 • samarbejde med dagpleje og børnehuses personale i specialopgaver, indenfor sprog, motorik, adfærd, udvikling og læring
 • være vejleder og rådgiver til personale og forældre i nye tiltag, arbejdsmetoder og strategier
 • arbejde med udvikling af barnets sociale- og følelsesmæssige kompetencer
 • være en del af den tidlige indsats og den røde tråd i barnets overgange
 • deltage i distriktsteamet
 • deltage i det konsultative team
 • ressourceperson på projekt læringsledelse

Vi søger en pædagog, som har en pædagogisk faglig uddannelse til, at kunne varetage ovenstående opgaver. Du skal kunne agere i forskellige arenaer, være disciplinær, struktureret og kunne varetage en vis del af selvledelse.

Arbejdsområdet kræver, at man skal kunne samarbejde med mange forskellige faggrupper og forældre fra forskellige sociale lag. Stillingen kræver derfor, at man har en positiv, lyttende, forstående og anerkende tilgang til den enkelte samarbejdspartner.

Ledelsesmæssig referer stillingen til den pædagogiske afdelingsleder og skoleledelsen.

Arbejdsopgaven kræver at du har bil, da du skal køre mellem vores institutioner og dagplejer.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Miriam H. Larsen tlf. 29 39 39 45 eller skoleleder Morten Wettergren tlf. 64 82 79 46.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV, kopi af uddannelsesbevis og udtalelser senest mandag den 6. november 2017.

Vi afholder samtaler mandag den 13. november 2017.

Stillingen søges via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Interesseret? Søg stillingen

Ekstra oplysninger

 • Ansøgningsfrist: 06/11/2017
 • Samtaledato: 13. november 2017
 • Ansættelsesdato: 1. januar 2018 eller hurtigst muligt
 • Kontrakt-/ansættelsestype: Fastansættelse
 • Arbejdstid: Fuldtid
 • Arbejdssted: Otterup