Digitaliseringskonsulent

Ansøgningsfrist d. 07.03.2018

Om jobbet

Vil du som brobygger være med til at sikre sammenhængende digitale løsninger?

I Nordfyns Kommune følger vi den digitale udvikling tæt og tilpasser løbende vores organisation til de nye muligheder digitaliseringen bidrager med. Da vores nuværende digitaliseringskonsulent har søgt nye udfordringer, ønsker vi at genbesætte stillingen snarest muligt.

Vi får brug for en brobygger, der kan skabe sammenhængende digitale løsninger, koordinere og arbejde på tværs af afdelinger og stabe og udbygge vores systemoverblik. Du vil komme til at arbejde sammen med hele vores organisation, men med et solidt udgangspunkt i de centrale stabe. Stabene har en koordinerende rolle i forhold til organisationens fælles rammearkitektur, og vores korps af digitale ambassadører.

Lige nu er vores fokus på den forestående implementering af flere nye IT-systemer, persondataforordningen, informationssikkerhedsprocedurer samt på leverandør- og kontraktstyring. Dertil kommer at sikre sammenhængen mellem ovenstående, vores fagafdelingerne og den fælles rammearkitektur.
Som digitaliseringskonsulent bliver du koordinerende bindeled mellem de tre stabsafdelinger: Strategi og Politik, Økonomi og Løn, IT-afdelingen og mellem stabene og resten af organisationen. 

Din indflydelse bliver stor og du får mulighed for løbende at påvirke, forfølge og evaluere Nordfyns Kommunes fokusområder indenfor digitalisering. For at sikre dette, bliver du centralt placeret i organisationen og indgår i strategiske drøftelser med den øverste ledelse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Koordinere implementeringsprocesser og sikre Nordfyns Kommunes rammearkitektur
 • Koordinere arbejdet omkring informationssikkerhed, herunder at skabe awareness
 • Have fokus på og overblik over igangværende og kommende digitaliseringsprojekter
 • Være den gode sparringspartner for organisationen omkring gode implementeringsprocesser
 • Være projektleder på egne digitaliseringsprojekter
 • Deltage i tværfaglige samarbejder, såvel internt som eksternt
 • Sikre det videre arbejde med monopolbruddet

Opgaveporteføljen tilpasses dine kompetencer i samarbejde med dine nye kollegaer.

Din profil

Som digitaliseringskonsulent i Nordfyns Kommune vægtes især følgende kompetencer:

 • Du ser dig selv som en brobygger, der skaber sammenhænge på tværs af organisationer og fagligheder
 • Du har projektledererfaring
 • Du kan rådgive og vejlede om IT-løsninger og informationssikkerhed på alle niveauer
 • Du kan samarbejde konstruktivt og positivt på alle niveauer og med mange forskellige interessenter
 • Du er nysgerrig, anerkendende og kan arbejde selvstændigt
 • Du har personlig gennemslagskraft og er stærk i skriftlig og mundtlig kommunikation

Det er helt essentielt, at du som vores kommende digitaliseringskonsulent har personlig gennemslagskraft. Du evner også at se dig selv som en del af en større helhed – og på den baggrund forstår hvor, hvordan og hvornår tiltag/beslutninger kan bæres igennem eller må lade vente. Det handler ikke kun om faglighed, men om den strategiske anvendelse af fagligheden. Derfor lægger vi i høj grad vægt på at du er en god formidler og god til at skabe relationer, ligesom du skal kunne gå i respektfuld og ligeværdig dialog med ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere på alle niveauer.

Vi forventer, at du har relevant videregående uddannelse og erfaring med digitalisering fra et arbejde, gerne i en kommune eller en anden større offentlig eller privat virksomhed.

Derfor skal du vælge os

Strategi og Politik
Du bliver en del af Strategi og Politik, som er en af de tre stabsfunktioner i Nordfyns Kommune. Staben består af 16 medarbejdere fordelt på to teams: ”Fællessekretariatet” og ”Organisation og HR”. Du kommer til at sidde i team Organisation og HR med ni andre kolleger. Vi sidder på Bogense Rådhus, men du vil også have din gang på kommunens øvrige arbejdspladser.

Vi er i øjeblikket i gang med at revurdere vores kerneopgaver, det bliver du også en vigtig del af. Det er dog givet, at du sammen med dine kollegaer i Strategi og Politik skal være med til at levere høj service og kvalitet til organisationens ledere og medarbejdere.

Opgaverne udspringer dog ikke kun fra Strategi og Politik, men også fra den anden centrale stab Økonomi og Løn, der har tovholderrollen for vores netværk af digitale ambassadører samt Kombits monopolbrud.

Nordfyns Kommune er Danmarks eneste sundhedscertificerede arbejdsplads. Vi ønsker at fastholde fokus på trivsel og sundhed, og du vil møde opbakning i hele organisationen.
Strategi og Politik er en arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse. Således fungerer vi som et strategisk og koordinerende bindeled på tværs af organisationen, og vi har stor berøring med såvel det politiske niveau som hele koncernen. I Strategi og Politik er vi ambitiøse - ikke som enkeltindivider, men som team, der skal hjælpe ledere og medarbejdere i Nordfyns Kommune med at lykkes i hverdagen.

Vi er også en spændende arbejdsplads i stor udvikling, der dels har fokus på at være en attraktiv arbejdsplads, dels at være en professionel samarbejdspartner for resten af en kompleks og alsidig organisation med næsten 2.500 medarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 t/uge med fleksible arbejdstider.

Hvis du vil vide mere

Ansættelsesudvalget består blandt andet af de tre stabschefer og en medarbejderrepræsentant.
Har du spørgsmål, eller ønsker du en uddybning, er du velkommen til at kontakte:

Chef for Strategi og Politik John Zola, på tlf. 23 84 54 04, mail: jzo@nordfynskommune.dk,
Chef for Økonomi og Løn Gitte Clemmensen, på tlf. 29 36 28 03, mail: gic@nordfynskommune.dk og Chef for IT Per Stenaa, på tlf. 24 27 55 81, mail: pst@nordfynskommune.dk.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV og relevante bilag senest onsdag den 7. marts 2018.

Der afholdes ansættelsessamtaler den 13. marts 2018 med en eventuel anden samtalerunde den 19. marts 2018.

Du søger stillingen via linket her på siden.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021

Interesseret? Søg stillingen

Ekstra oplysninger

 • Ansøgningsfrist: 07/03/2018
 • Samtaledato: 13. marts 2018
 • Ansættelsesdato: 1. maj 2018
 • Kontrakt-/ansættelsestype: Fastansættelse
 • Arbejdstid: Fuldtid
 • Arbejdssted: Bogense