Dagplejer til Søndersø By

Ansøgningsfrist d. 21.12.2018

Om jobbet

Er du vild med små børn, bor du i Søndersø By og kunne du tænke dig at arbejde i eget hjem - så har vi måske jobbet til dig.

Ansættelsestidspunkt: Snarest muligt – ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Søndersø By har brug for endnu en dygtig og engageret dagplejer, som kan være med til at give børn en god start i livet og lyst til at lære.

Din ugentlige arbejdstid vil være 48 timer i tidsrummet 6.00 – 18.00. Din åbningstid tilrettelægges ud fra forældrenes behov.
Udover 5 ugers ferie og 6. ferieuge opsparer du yderligere 7 ekstra fridage om året.

Hvis du overvejer at blive dagplejer, er du velkommen til at få en uforpligtende snak med leder af Dagplejen i Dagtilbudsdistrikt Søndersø Lise Zobbe på tlf. 21 19 77 34 eller sende en mail på list@nordfynskommune.dk.

Om jobbet

• Du skal passe 4 børn mellem 0 og 2,10 år og kan i perioder modtage et gæstebarn.
  • Du vil servere sunde og attraktive måltider.
  • Du vil indgå i et fagligt og socialt fællesskab med andre dagplejekolleger og dagplejepædagog.

Om dig

• Du har erfaring med små børn og kan være en god rollemodel.
  • Du har vilje og evne til at samarbejde med familier og børn med forskellige kulturelle baggrunde.
  • Du kan tilbyde et godt og trygt miljø såvel inde som ude.
  • Du kan tilbyde et allergivenligt hjem samt et hjem, der er røgfrit i åbningstiden, og hvor de primære børnerum altid er røgfrie.
  • Du åbner dit hjem, og din familie er indstillet på dette.
  • Du trives med at arbejde alene.

Hvad kan vi tilbyde

• Et selvstændigt job med meget høj grad af frihed under ansvar.
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling.
  • En hverdag med gode kollegaer og dagplejepædagog, hvor du vil få støtte, sparring og vejledning samt inspiration til det pædagogiske arbejde med børnene.
  • Deltagelse på relevant uddannelse og kurser.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelsen indhentes straffe- og børneattest på ansøger, samt børneattest på samtlige i husstanden, som er over 15 år.

Som dagplejer får du desuden et skattefradrag på 60 % (2019) af din løn fratrukket pension, am-bidrag og ATP. Se mere på www.skat.dk.

Ansøgning

Vi håber ovenstående har vakt din interesse og ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Vær opmærksom på at ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Du søger stillingen via linket her på siden eller efter nærmere aftale med Lise Zobbe.

Om Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune er sundhedscertificeret. Som medarbejder hos os får du en attraktiv sundhedsordning med en lang række sundhedstilbud, som du kan trække på.

Nordfyns Kommune er en innovativ arbejdsplads med modet til at prøve nye ideer af. Vi skaber fremtidens løsninger i et udviklende samarbejde på tværs af fagskel - og sammen med vores borgere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere. Det giver nemlig de bedste løsninger.

Se mere på www.nordfynskommune.dk

Nordfyns Kommunes medarbejdergrundlag: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Medarbejder-i-Nordfyns-Kommune

Nordfyns Kommunes personalepolitik: https://www.nordfynskommune.dk/Om-Kommunen/Job-i-Nordfyns-Kommune/En-attraktiv-arbejdsplads/Personalepolitik

Vision 2021: https://www.nordfynskommune.dk/Politik/Vision-2021