Puljen til lokale initiativer

10.01.2017

Har du et godt projekt, der kan gavne Nordfyns landsbyer eller landdistrikter? Så kan du søge op til 75 % støtte til projektet fra Nordfyns Kommunes pulje til lokale initiativer.

Ansøgningsfrist 1. februar 2017

Der kan gives op til 75% i støtte til projekter, der er til gavn for kommunens landdistrikter eller landsbyer og kommer flere borgere til gode.

Der lægges vægt på, at så mange borgere som muligt får glæde af projektet. Som eksempler kan nævnes forbedring af landsbymiljøer, forbedring af fællesarealer, forbedring eller udvikling af legepladser eller naturlegepladser samt projekter, der relaterer sig til natur, friluftsliv, kultur og kulturarv eller som styrker det sociale sammenhold, bosætning, turisme og arbejdspladser.

Gå ind på https://www.nordfynskommune.dk/Borger/Kultur-og-fritid/Puljer-Kultur-og-Fritid/Puljen-til-lokale-initiativer og læs mere om kriterierne for at få tilskud.