Sund i naturen

Ophold i naturen gavner os mennesker på forskellig vis – naturen kan være med til at støtte op om os både fysisk, mentalt og socialt. I ”Sund i naturen – Nordfyn” ”arbejder vi for at skabe succes hos den enkelte gennem aktiviteter i naturen.

Forskellige studier har bl.a. vist at ophold i naturen virker stressreducerende, påvirker immunsystemet positivt og kan reducere risikoen for hjertekarsygdomme. Vores kreativitet stimuleres positivt og ligeledes øges koncentrationsevnen.

Naturen er med til at øge vores tro på egne evner og vi stimuleres til øget fysisk aktivitet – kort fortalt: Kom med ud og få det bedre!

I ”Sund i naturen – Nordfyn” ønsker vi at inddrage relevante nordfynske foreninger for at bidrage til en varig sundhedseffekt hos den enkelte.

Vores tilbud varierer i løbet af året og henvender sig til forskellige målgrupper – grib knoglen og hør om vi er noget for dig.

Interesseret eller spørgsmål:

Kontakt Jannie Cederskjold 23 99 74 89.
Siden blev sidst opdateret 24.09.2018 af indholdsansvarlig TA

Kontakt

Kronikerkoordinatoren

Tlf.: 40 20 82 56
Send os en sikker besked

Telefontid

Du kan ringe til Kronikerkoordinatoren døgnet rundt - ugens 7 dage. Læg en besked på telefonsvareren, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.