Nordfyn til fods, til vands eller på cykel

Så er det tid til at snøre skoene og tage afsted i Nordfyns fantastiske natur.

Cykeltur Cykeltur

På Nordfyn har du mulighed for at pakke rygsækken og udforsk den øde ø Æbelø, oplev Fyns eneste hede på Enebærodde, nyde vinden suse under de kæmpe graner i Langesøskovene eller se Nordfyns største naturgenopretningsprojekt ved Gyldensteen Strand.

Vil du på skattejagt, så tag på "Geocaching" med din smartphone eller GPDS. En Geocacche er en beholder (skatten) i størrelser vekslende mellem en tændstikæske op til en pakke cornflakes. En cache kan være gemt de mærkeligste steder alt efter sværhedsgrad, og det er et af disse elementer, som gør geocaching yderst underholdende. Prøv www.geocaching.com.

Der er også mulighed for at udforske Nordfyn på cykel, uden at skulle bekymre sig alt for meget om trafikken.

På visitnordfyn har vi samlet 10 cykelruter, som inspiration til en rolig tur langs de nordfynske veje.

Du har også mulighed for at for at køre MTB flere steder i kommunen, hvilket du også kan læse mere om på visitnordfyn.dk

Hvis det er havet, der trækker, så er det muligt at besøge den nordfynske kyst, der er et samlingspunkt for kitesurfere og havkajaksejlere. Vi tilbyder også et livligt havnemiljø, hvor man har mulighed for at lægge til i båd, eller gå en tur langs havnekajen og nyde synet af både, der glider igennem vandet.

Du kan læse meget mere på www.visitnordfyn.dk

.

Siden blev sidst opdateret 28.08.2020 af indholdsansvarlig JECHRI

Kultur og Fritid